Formgjutna sovproppar

Få en god natts sömn med formgjutna sovproppar

Formgjutna sovproppar är tillverkade i ett skonsamt hudvänligt silikonmaterial. De dämpar oljudet så att du kan vila ostört. Speciellt framtagna för dig som vaknar lätt, arbetar i skift, behöver koppla av på resan eller vill ha det lugnt och tyst omkring sig när du studerar inför tentan.

Earclutt’s sovcluttar är mjuka och behagliga så att du inte upplever något tryck i örat när du sover på sidan. Deras unika utformning gör att de sitter bekvämt och de ramlar inte ut ur örat även om du rör dig mycket i sömnen. Sovcluttarna levereras med ingjutet handtag så att du lätta kan sätt i och ta ur dem.

Tänk på att med sovproppar blir det aldrig helt tyst eftersom vi också tar upp ljud genom kroppen. De dämpar de ljud som stör sömnen mest, som till exempel trafikbuller, stökiga grannar eller en partners snarkningar. Däremot släpper de igenom viktiga varningssignaler som till exempel brandlarmet.

Produkten är allergitestad och CE-godkänd.

Skötsel

Earclutt sovcluttar är mycket tåliga och du kan använda dem varje dag i många år. De har en glatt smutsavvisande yta och är enkla att rengöra med vanlig tvål och vatten.

Pris

1700 kr (inkl. moms) | 1360 kr (exkl. moms)

För formgjutna produkter krävs avtryck av dina hörselgångar.

Beställ Avtryckstagning

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://earclutt.se/formgjutna-sovproppar">
Twitter