skip to Main Content
Meny

AVTRYCKSTAGNING

Eftersom dina öron är unika, precis som ett fingeravtryck, behöver vi ta ett avtryck av dina hörselgångar för att kunna tillverka den formgjutna produkten du valt.

Boka en tid hos på earclutt för avtryckstagning. Beställer du en produkt från oss ingår avtryckstagning och en kontroll av din hörselgång och trumhinna i priset. Du kan också enbart ta avtryck hos oss om du behöver det för någon annan produkt som vi inte kan erbjuda.

Tidsbokning sker via telefon eller mejl. Avtryckstagningen sker hos oss i Järfälla, Stockholm. Vi kan även komma till er om ni är en grupp på minst 5 personer och befinner er i Stockholmsområdet. Av oss får ni alltid ett mycket professionellt och personligt bemötande.

Tänk på att rengöra dina öron från vax några dagar inför besöket! Det kan annars påverka avtrycket, som i sin tur kan ge sämre passform samt otäthet på den slutgiltiga produkten.

Samma avtryck kan användas vid flera tillfällen och till olika produkter. Vi sparar avtrycken i 3 år. Avtryckstagningen tar max 15 min och du får en njutbar stund av total tystnad. Därefter bearbetar vi avtrycken och tillverkar din produkt. Sedan skickas, lämnas eller hämtas den färdiga produkten.

VID KÖP AV VÅRA PRODUKTER ÄR AVTRYCKSTAGNING ALLTID GRATIS.

Enbart avtryckstagning kostar 500 kr.

070 494 80 45

VI KAN KOMMA TILL ER

Om ni är en grupp på minst 5 personer i Stockholmsområdet kan vi komma till er för avtryckstagning. T ex. om ditt företag bestämt sig för att köpa in formgjutna hörselskydd – samla ihop dina kollegor så kommer vi och tar avtryck.

SPARA DINA AVTRYCK

Avtrycken behåller du oavsett om du gör dem hos oss eller hos en lokal audionom. Dem kan du använda igen ifall du tappar bort dina produkter eller behöver nya. Dina avtryck är unika och de kan sparas hur länge som helst. Däremot kommer dina öron och hörselgångar att förändras med tiden. Vi rekommenderar därför att göra nya avtryck efter 3-4 år.

AVTRYCK HOS AUDIONOM

Om du inte har möjlighet att komma till oss för avtryck kan du beställa tid hos din lokala audionom. Avtrycken skickar eller lämnar du sedan till oss för bearbetning. Vi tillverkar då den produkt du vill beställa och skickar den till dig.

Back To Top