Avtryckstagning

Avtryckstagning för formgjutna produkter

Eftersom dina öron är unika, precis som ett fingeravtryck, måste vi ta ett individuellt avtryck av dina hörselgångar för att kunna tillverka formgjutna produkter.

Boka tid för avtryckstagning i samband med att du beställer våra produkter eller om du enbart vill ta avtryck. Tidsbokning sker via telefon eller mejl. Avtryckstagningen sker hos oss i Järfälla, Stockholm. Vi kan även komma till er om ni är en grupp på minst 5 personer och befinner er i Stockholmsområdet. Hos oss får du ett professionellt och personligt bemötande.

Samma avtryck kan användas för att beställa fler produkter.

Avtryckstagningen tar max 15 min. Därefter bearbetar vi avtrycken och tillverkar din produkt. Sedan skickas, lämnas eller hämtas den färdiga produkten.

Vid köp av våra produkter är avtryckstagning alltid gratis!

Enbart avtryckstagning kostar 500 kr.

 

Ring Oss

070 494 80 45 | Mån-Fre 9-16

Vi kan komma till er

Om ni är en grupp på minst 5 personer i Stockholmsområdet kan vi komma till er för avtryckstagning. T ex. om ditt företag bestämt sig för att köpa in formgjutna hörselskydd – samla ihop dina kollegor så kommer vi och tar avtryck.

Spara dina avtryck

Avtrycken behåller du oavsett om du gör dem hos oss eller hos en lokal audionom. Dem kan du använda igen ifall du tappar bort dina produkter eller behöver nya. Dina avtryck är unika och de kan sparas hur länge som helst. Däremot kommer dina öron och hörselgångar att förändras med tiden. Vi rekommenderar därför att spara avtrycken ca 3-4 år och därefter göra nya avtryck.

Avtryck hos audionom

Om du inte har möjlighet att komma till oss för avtryck kan du beställa tid hos din lokala audionom. Avtrycken skickar eller lämnar du sedan till oss för bearbetning. Vi tillverkar då den produkt du vill beställa och skickar den till dig.